Jesteśmy z Wami od 1973 roku. Moi rodzice rozpoczęli działalność od smażenia naleśników, potem były placki ziemniaczane, frytki, kurczaki, na smażonych rybach kończąc. I tak przez wiele lat… W międzyczasie dołączyła moja żona Ewa i nasze córki… i minęło 50 lat. W ostatnich latach pieczemy gofry, ciasta i ciasteczka. Prowadzimy kawiarnię letnią Duśka Cafe.
Staramy się tworzyć nasze produkty z najlepszych ekologicznych składników. Używamy wyłącznie mąki ekologicznej BIO, bez dodatków i ulepszaczy. Do pieczenia ciast, gofrów i ciasteczek używamy najlepszego masła i świeżo wyciskanego oleju z polskich ziaren, bez szkodliwych nawozów. Szukamy najlepszych dodatków. Każdego dnia staramy się dbać o najlepszą jakość naszych wyrobów.
Klienci doceniają nasze starania i to daje nam siłę w chwilach, gdy brakuje energii. Jesteśmy pewni, że dysponując zwykłymi talentami i niezwykłą wytrwałością można osiągnąć wszystko… zadowolenie klientów i radość z wykonywanej pracy.